Our Blog

Door heel Nederland voeren onze monteurs werkzaamheden uit. Soms komen ze met prachtig weer op plekken waar je toch even bij stil mag staan, zoals hier bij dit vulstation in Zeeland.

 

In het kader van de vernieuwing zijn wij een mooi project gestart waarbij wij een geheel nieuw en gemoderniseerd ERP systeem gaan gebruiken; Paragon, onderdeel van Minox online. Momenteel wordt alles op alles gezet om het nieuwe systeem geheel aan te passen naar onze (en uw) wensen en alle functies praktisch ingericht te krijgen.

Voor de toekomst zullen wij u met dit nieuwe systeem nog sneller en beter kunnen bedienen. Voor nu zal u, als klant, uiteraard weinig van de gehele overgang merken. Mocht u toch enige hinder ondervinden, dan spijt ons dit zeer en horen wij dit graag zodat wij er alles aan kunnen doen om u naar volle tevredenheid verder te helpen!

Afgelopen zaterdag, “23 juni 2018”, hebben wij een geslaagd personeelsfeest gehad! Vrijwel iedereen is ontsnapt uit de Koepelgevangenis in Breda tijdens een spannende Prison Escape.

“Er is een tijd van werken en er is een tijd van lol maken en de tijd van lol maken heeft gewerkt!”

 

Groot nieuws voor CST,

Eindelijk is het dan zo ver; aan de slag met een nieuw IT systeem in samenwerking met de firma Contict.

Na een uitstekende implementatie en een grote inzet van alle betrokken mensen die het hele project rustig, weloverwogen en met alle openheid doorgevoerd hebben, kunnen we zeggen dat wij weer met een frisse start kunnen beginnen.
Natuurlijk moeten er nog een paar puntjes op de i gezet worden, maar onze partner; de firma Contict ondersteunt ons hier voortreffelijk bij, met 100 % medewerking en advies maar met name door klantgericht mee te denken.

Hier bij CST hebben we allerminst last ondervonden van de hele switch en kon men over het algemeen gewoon doorwerken, hetgeen uiteindelijk positief uitpakt voor zowel ons (CST) als voor onze klanten. Voor diegenen die wel enige hinder hebben ondervonden; onze excuses, zaken die onze aandacht nog behoeven zullen snel opgepakt worden waarbij wij oplossingsgericht te werk gaan.

Kort om allemaal hartelijke dank , aan diegene die hier hard aan gewerkt hebben van de  firma Contict en ook voor de inzet van de medewerkers van CST ; super!

Samen zien wij de toekomst positief tegemoet.

Harry Schiphorst

Van 20 tot en met 28 januari 2018 staan wij op beurs BOOT.
De grootste watersport en botenbeurs van de wereld.

Jij komt toch ook?

Beurs BOOT staat weer voor de deur en ook dit jaar zijn wij weer van de partij!

Met ruim 1800 exposanten uit meer dan 65 landen is BOOT de grootste watersportbeurs wereldwijd. U kunt u vergapen aan de prachtige jachten, een frisse duik nemen in het duikcentrum of u laten informeren over alle denkbare watersportactiviteiten. Beurs BOOT biedt voor elk wat wils diverse mogelijkheden.

Start uw watersportseizoen goed, check uw uitrusting en breng ons een bezoekje op stand 3H 69!

Wij zien u graag op beurs BOOT.

20-28 januari 2018
Messe Düsseldorf
Arena-Straße
40474 Düsseldorf
Duitsland

 

 

Weer terug van vakantie? Zorg dat uw compressor weer klaar is voor de volgende trip!

Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van uw olie-, luchtfilters en separators. Of kunnen wij u van dienst zijn door het uitvoeren van uw jaarlijkse onderhoud of een luchttest.
Ook bij specifieke vragen en of reparaties kunnen onze ervaren monteurs u uiteraard verder helpen.

Wij zijn altijd bereikbaar!

Kantoor (0031 546 57 82 52):
maandag t/m vrijdag: van 8.00 tot 17.00 uur

Service, advies en ondersteuning (06-54711196):
maandag t/m vrijdag: van 19.15 tot 23.00 uur zaterdag: van 8.30 tot 12.30 uur

Storingslijn (06-54711196):
maandag t/m vrijdag: na 17.00 en voor 8.00 uur
zaterdag: na 12.30 uur zondag: gehele dag

Wij zijn ons weer druk aan het voorbereiden!

4 tot 6 augustus 2017 “PPP Wesel”

Het eerste weekend van augustus vindt jaarlijks het Stadsfeest PPP (Pauken, Plunderen, Promenade) in Wesel (Duitsland) plaats. Het stadsfeest wordt al 40 jaar gehouden en heeft zich op nationaal niveau ontwikkeld tot een bezoekers-magneet.

Kermis, vuurwerk, festival, duikersbijeenkomst, schuttersfeest, rommelmarkt en live muziek: kortom voor ieder wat wils! Ook Compressor Service Techniek is ieder jaar aanwezig als sponsor van de duikvereniging en om te duikers te voorzien van goede ademlucht!

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin